100%-os gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Mannavita Goji bogyó rendelés

A goji bogyó kitűnő növényi fehérje forrás

A fehérjék nagy molekulájú, bonyolult szerkezetű vegyületek, az élő sejtek nélkülözhetetlen alkotórészei. A tápanyagok közül a fehérje a legfontosabb, hiszen fehérjék nélkül nincs növekedés, nincs gyógyulás.

A szükséges napi fehérje fogyasztás az egészség szempontjából azért is lényeges, mivel hogyha nem biztosítjuk a fehérjék kellő napi mennyiségét, akkir könnyedén előidézhető az izomsorvadás betegsége is. Kutatók szerint már a szükséges napi mennyiségtől csupán kismértékben eltérű fehérjehiány is hozzájárul az izomsorvadás kialakulásához. Feltétlenül érdemes odafigyelni a napi szükséges fehérje bevitelre! Goji bogyó

A fehérjemolekula építőkövei az aminósavak. Az aminosavak egy részét (más aminósavakból) a szervezet maga is fel tudja építeni, másik részét azonban táplálékkal kell a szervezetbe juttatni. Azokat az aminosavak, amelyek előállítására a szervezet nem képes, esszenciális aminosavaknak nevezzük. A Goji fehérjéi tartalmazzák mind a 8, az élet működéséhez elengedhetetlen esszenciális, azaz nélkülözhetetlen aminosavat. A legtöbb növény nem tartalmazza ezeket a több mint értékes aminosavakat!

Amennyiben csak a goji bogyó érdekli, olvasson róla többet, Magyarország vezető goji bogyó oldalán: Gojibogyó.hu » http://www.gojibogyo.hu/

Általánosan vett táplálkozási szokásaink során hogyha teljesértékű fehérjéhez szeretnénk jutni, akkor kombinálni kell  a különböző élelmiszereket úgy, ahogy például a vegetáriánusok teszik azt a babbal és a gabonafélékkel. A goji bogyók önmagukban is biztosítják a teljes értékű fehérjebevitelt!

David Wolfe, a népszerű „gyümölcsguru” volt az egyik első, aki az organikus goji bogyókat megjelentette az interneten. Az egyik legelső dolog, amit tanulmányozott, az a bogyók fehérjetartalma volt. David Wolf kutatásokat végzett ezzel kapcsolatban és felfedezte, hogy a goji 19 féle aminosavval egyértelműen teljes értékű fehérjeforrás.
Goji bogyó A goji bogyó fehérjetartalma 12-13%, ami a gyümölcsök között kiemelkedőnek számít!

A goji bogyókban a fehérjetartalom mellett a C-vitamin koncentrációja is nagyon magas, éppen ezért egész napra biztosítják a kellő energiát. A farkasbogyó egyéb fontos tápanyagot is tartalmaz, köztük 21 féle nyomelemet, rengeteg rostot, 15-ször több vasat, mint a spenót, szelént, cinket és kálciumot és nyomelemeket. A goji berry tápértéke összességében nézve rendkívül magasnak mondható!

 

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Goji bogyó berry

GOJI GYÜMÖLCSVELŐ ár:
Goji bogyó (brix: 13-20)
100%-os » 500ml
= 5 721 ft / üveg
Megnézem a többi termék árát »

Jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer): Az oldalon megtalálható információk, oktatási célt szolgálnak. Kérjük ne kizárólag ezen az oldalon feltüntetett információkra támaszkodjon és a termék használata és fogyasztása előtt mindíg olvassa el a címkén feltüntetett figyelmeztetéseket, adagolási javaslatokat. Kérem vegye figyelembe, hogy az oldalon taglalt termékek, nem helyettesitík a vegyes étrendet és a változatos életmódot. Bármely készítményre való allergia esetén, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Nyilatkozunk arról, hogy a termékeken feltüntetett alkalmazásra és fogyasztásra vonatkozó információk, megegyeznek az ezen a weboldalon feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Kérjük vegye figyelembe, hogy az aktuális hatályban lévő magyarországi és közösségi törvények alapján, az étrend-kiegészítők és élelmiszerek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, így nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére. A weboldaon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre és nem helyettesítik egy orvos, egy gyógyszerész vagy egy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra.

BioFitness.hu © Minden jog fenntartva