100%-os Bio gyümölcslevek
Ingyenes kiszállítás
15 ezer forint felett
Bio gyümölcslé tanusítványok

A goji bogyó kitűnő növényi fehérje forrás

A fehérjék nagy molekulájú, bonyolult szerkezetű vegyületek, az élő sejtek nélkülözhetetlen alkotórészei. A tápanyagok közül a fehérje a legfontosabb, hiszen fehérjék nélkül nincs növekedés, nincs gyógyulás.

A szükséges napi fehérje fogyasztás az egészség szempontjából azért is lényeges, mivel hogyha nem biztosítjuk a fehérjék kellő napi mennyiségét, akkir könnyedén előidézhető az izomsorvadás betegsége is. Kutatók szerint már a szükséges napi mennyiségtől csupán kismértékben eltérű fehérjehiány is hozzájárul az izomsorvadás kialakulásához. Feltétlenül érdemes odafigyelni a napi szükséges fehérje bevitelre! Goji bogyó

A fehérjemolekula építőkövei az aminósavak. Az aminosavak egy részét (más aminósavakból) a szervezet maga is fel tudja építeni, másik részét azonban táplálékkal kell a szervezetbe juttatni. Azokat az aminosavak, amelyek előállítására a szervezet nem képes, esszenciális aminosavaknak nevezzük. A Goji fehérjéi tartalmazzák mind a 8, az élet működéséhez elengedhetetlen esszenciális, azaz nélkülözhetetlen aminosavat. A legtöbb növény nem tartalmazza ezeket a több mint értékes aminosavakat!

Amennyiben csak a goji bogyó érdekli, olvasson róla többet, Magyarország vezető goji bogyó oldalán: Gojibogyó.hu » http://www.gojibogyo.hu/

Általánosan vett táplálkozási szokásaink során hogyha teljesértékű fehérjéhez szeretnénk jutni, akkor kombinálni kell  a különböző élelmiszereket úgy, ahogy például a vegetáriánusok teszik azt a babbal és a gabonafélékkel. A goji bogyók önmagukban is biztosítják a teljes értékű fehérjebevitelt!

David Wolfe, a népszerű „gyümölcsguru” volt az egyik első, aki az organikus goji bogyókat megjelentette az interneten. Az egyik legelső dolog, amit tanulmányozott, az a bogyók fehérjetartalma volt. David Wolf kutatásokat végzett ezzel kapcsolatban és felfedezte, hogy a goji 19 féle aminosavval egyértelműen teljes értékű fehérjeforrás.
Goji bogyó A goji bogyó fehérjetartalma 12-13%, ami a gyümölcsök között kiemelkedőnek számít!

A goji bogyókban a fehérjetartalom mellett a C-vitamin koncentrációja is nagyon magas, éppen ezért egész napra biztosítják a kellő energiát. A farkasbogyó egyéb fontos tápanyagot is tartalmaz, köztük 21 féle nyomelemet, rengeteg rostot, 15-ször több vasat, mint a spenót, szelént, cinket és kálciumot és nyomelemeket. A goji berry tápértéke összességében nézve rendkívül magasnak mondható!

 

Ide érdemes továbblépni az oldalon:

Goji bogyó berry

GOJI GYÜMÖLCSVELŐ ár:
Goji bogyó (brix: 13-20)
Bio 100%-os » 500ml
= 5 721 ft / üveg
Megnézem a többi termék árát »